Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Markedsmedarbeider

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Vil du drive med kreativt arbeid med markedsføring og kommunikasjon?

Markedsavdelingen til Studentmediene promoterer Studentavisen Under Dusken, Studentradioen Radio Revolt og bruktboktjenesten iBok.no.

Som markedsfører skal du engasjere dine medstudenter. Din oppgave er å jobbe med målrettede og spennende kampanjer som skal øke kunnskapen om og engasjementet for merkevarene Studentmediene representerer. Arbeidsoppgavene er varierte og du får erfaring med både tradisjonelle og digitale markedsføringsmetoder, deriblant eventer, sosiale medier og gjennomføring og analyse av markedsundersøkelser og fokusgrupper. Du lærer også å bruke programmer som Google Analytics og Facebook Business Manager som er sentralt i arbeidslivet. Du vil jobbe i et team med varierte bakgrunner i markedsavdelingen og ha tett kontakt med redaksjonelle ledere i Under Dusken og Radio Revolt, samtidig som du selv får velge hvilke prosjekter du ønsker å fokusere på.

Vi søker deg som liker å prøve ut nye ting og som får glede av å se resultater av eget arbeid. Du har mange tanker som du liker å dele, samtidig som du også har evne til å reflektere kritiskt. I vår avdeling vil du bli tatt godt imot av et sosialt miljø og få all nødvendig opplæring og kursing til å utvikle deg personlig og faglig. Relevant studie og/eller erfaring er positivt, men ikke et krav. Det viktigste er at du er motivert og har tid.

Vervene gir gjengoblat og tilgang på Studentersamfundet. Forventet arbeidsmengde er omtrent 10 timer i uken, og vi har bindingstid på to år.

Alle som søker vil bli innkalt til intervju. Søk i dag!

Vil du vite mer om hvordan det er å være markedsmedarbeider?

Ta kontakt med markedssjef Joakim Duun Skauge (900 32 063 / markedssjef@studentmediene.no).

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler