Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Skrivende journalist i Under Dusken og underdusken.no

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Skrivende journalist i Skandinavias eldste eksisterende studentavis

Har du mye på hjertet? Har du noe du brenner for? Ønsker du å formidle?

Hvis du liker å skrive og ønsker å formidle til et stort publikum, bør du søke som skrivende journalist. Som journalist for Under Dusken (papirmagasinet) og underdusken.no blir du innlemmet i et sosialt og lærerikt fellesskap som produserer saker om og for studentene i Trondheim.

Journalistisk erfaring er ikke et krav. Vi ønsker kun at du er interessert i og liker å skrive. Vi setter også pris folk som er nysgjerrige, engasjerte og er glad i å lufte ideer. Hvis du til stadighet går rundt og lurer på det ene og det andre, og er villig til å lete til du finner et godt svar er Under Dusken stedet for deg. Vi ønsker studenter fra alle studieretninger hjertelig velkommen.

Under Dusken er Skandinavias eldste nålevende studentavis og vi drifter i tillegg nettavisen underdusken.no. Vi har forskjellige seksjoner som leverer til begge plattformer, og som en del av redaksjonen som helhet vil du få jobbe side om side med mange engasjerte og dyktige mennesker. Disse menneskene er de samme som du i løpet av semesteret skal på hytteturer med, feste med, dra på galla med og generelt tilbringe mye tid sammen med i godt selskap.

Alle søkere vil bli kalt inn til intervju. Vi ønsker likevel at du i søknaden din gir oss en idé om hvem du er og hva som har motivert deg til å søke som skrivende journalist.

NB: Du må spesifisere hvilken redaksjon du vil jobbe i. De ulike redaksjonene som har opptak finner du lenger ned på siden.

Lurer du på noe? Ta kontakt med redaktør for Under Dusken, Elise Marstein (avisredaktor@studentmediene.no, 417 91 949), eller ansvarlig redaktør for Studentmediene, Peter-André Hegg (ansvarligredaktor@studentmediene.no, 950 35 040).

Skrivende journalist – Nyhet

Er du samfunnsengasjert og glad i å skrive? Da vil vi gjerne ha deg med som skrivende journalist i vår nyhetsredaksjon! Hos oss får du mulighet til å prøve deg som journalist på både papir og nett. Vi jobber med alt fra korte nettsaker til lengre nyhetsreportasjer, hvor man virkelig får ta et dypdykk i spennende saker, med fokus på studentpolitikk, utdanning og studenthverdagen. Du får være med på å sette dagsorden, samtidig som du får et innblikk i den pulserende mediebransjen. I tillegg vil du kunne få innta rollen som byens vaktbikkje ved å avdekke kritiske forhold der de eksisterer. Tidligere erfaring er ikke et krav, det viktigste er at du er nysgjerrig og engasjert. Nyhetsseksjonen er en gjeng som kombinerer læring og moro, slik at man kommer ut med både faglig og sosialt utbytte.

Lurer du på noe mer om stillingen, ta gjerne kontakt med nyhetsredaktør Margret Meek (nyhetsredaktor@studentmediene.no, 99 12 99 94) eller debattredaktør Oda Eriksen Haugland (debattredaktor@studentmediene.no, 48 07 68 27).

Skrivende journalist – reportasje

Liker du å fortelle historier med en spennende vinkling og et levende språk? Magasinstoffet er et viktig satsningsområde for Under Dusken og underdusken.no, og er ofte forsidemateriale. Sammenliknet med de andre redaksjonene skriver vi lengre, men færre artikler, satt sammen med fortellende fotografier. Vi legger stor vekt på å skildre mennesker, miljøer og stemninger.

Det er stor variasjon i temaene vi dekker, og du har stor frihet til å velge hva du vil fokusere på. Du får mulighet til å dykke dypt inn i interessante problemstillinger, portrettere kjente skikkelser, skrive underholdende kåserier og kanskje avsløre møkka i samfunnet. Tidligere erfaring er ikke et krav, det viktigste er at du har engasjementet og skrivelysten. Resten lærer vi deg i vår sosiale og hyggelige redaksjon.

Lurer du på noe mer om stillingen, ta kontakt med reportasjeredaktør Marthe Bjerva (reportasjeredaktor@studentmediene.no, 91101680)

Skrivende journalist – kultur

Lyst til å være med å dekke både ISFiT, UKA og Samfundet? Kanskje du kunne tenkt deg å anmelde de nyeste bøkene eller ta et dypdykk i det som rører seg i undergrunnen? Som kulturjournalist arbeider du med kreative, varierte og utfordrende artikler i en rekke sjangre. Du kan fordype deg i kulturuttrykk som film, litteratur og kunst, sette dagsorden eller ta tempen på samfunnet vi lever i, gjennom anmeldelser, nyheter, reportasjer og kommentarer. I Studentmedienes mest lekne redaksjon er skriveerfaring ikke nødvendig – du lærer raskt i et åpent og likesinnet miljø. Er du idérik, kulturinteressert, engasjert og skriveglad, vil vi ha deg som kulturjournalist!

Lurer du på noe mer om stillingen, ta kontakt med kulturredaktør Tomine Barstad Solvang (kulturredaktor@studentmediene.no, 977 09 171)

Skrivende journalist – sport

Pasningskvaliteten går opp. Hjertefrekvensen stiger i takt med publikumsvolumet. Adrenalinet gjør kroppen nummen. Motstanderens reaksjonsevne henger ikke med. De blir utspilt, og alt skjer etter planen.

Dersom du drar på smilebåndet og kan kjenne nakkehårene reise seg når du tenker tilbake på et godt idrettsøyeblikk, er du en av oss. Som sportsjournalist i Under Dusken kommer du til å dekke flere ulike idrettsarrangementer i byen. Du vil komme tettere inn på sportsmiljøet i Trondheim.

Du kommer til å lage engasjerende og variert nyhetsstoff om sportsmiljøet i Trondheim, Norges største studentidrettslag NTNUI og dekke større idrettsarrangementer som Studentlekene.

Her er det noe for alle, uansett hva slags idrett du liker. Sportsseksjonen er en sosial og sammenknyttet gjeng som kan friste med godt arbeidsmiljø, spennende arbeidsoppgaver, mye moro og interne fotballkamper sammen.

Tidligere erfaring er ikke nødvendig og opplæring vil bli gitt underveis.

Lurer du på noe mer om stillingen, ta kontakt med sportsredaktør Emil Sørheim, +47 984 51 172 (sportsredaktor@studentmediene.no)

Skrivende journalist – forskning- og forbruker

Har du noensinne undret deg over hvor kvinnene ble av i pensumslitteraturen? Hva skjer egentlig med kroppen om du kun spiser nudler i syv strake dager? Og hva er egentlig greia med “guttastemning”? Og for all del, ikke la deg skremme av tittelen på seksjonen! Her kreves det ingen realfagskompetanse for å skrive om Space X, den nyeste forskningen innen kreft eller kunstig intelligens. I forskning- og forbruker er det ingenting annet enn din egen fantasi som setter grenser for skrivegleden – alt kan spises og drikkes, forbrukes og oppleves i forskningens navn. Alt som kreves av kompetanse er en genuin nysgjerrighet, formidlerglede og en stå-på-vilje. Resterende opplæring får du underveis. Ellers er vi en liten og smårar gjeng som alltid har det fint sammen både på sosiale sammenkomster så vel som på møter. Høres dette spennende ut? Vent nødig ikke, søk da vel!

Ved spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med forskning- og forbrukerredaktør Vilde Aurora Halle Tvedten (foforedaktor@studentmediene.no, +47 959 75 746)

Skrivende journalist - Musikk

Er du over gjennomsnittet interessert i musikk? Har du lyst til å prøve deg som musikkanmelder? Som musikkjournalist vil du få muligheten til å skrive om musikklivet i og utenfor Trondheim, plate- og konsertanmeldelser, intervjuer med artister, samt andre musikknyheter. Vi holder oss oppdatert og dekker det som skjer på alt fra lokalscener til festivaler rundt om i landet.

I denne stillingen vil du også jobbe tett med musikkprogrammene på Radio Revolt som del av Studentmedienes samlede musikkredaksjon. Dette er en flott og sammensveiset gjeng innenfor Studentmediene som kan friste med et godt sosialt arbeidsmiljø og en rekke sosiale arrangementer. Du trenger ikke å ha tidligere journalistisk erfaring i dette vervet. Dette er stillingen for deg som virkelig interesserer deg for musikk, kan ytre din mening, og ønsker å dele den med Trondheimsstudentene.

Lurer du på noe ved stillingen? Ta gjerne kontakt med vår Musikkredaktør, Maren Høgevold Busterud: musikkredaktor@studenmediene.no, 410 63 201

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler