Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Stønter

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Markedsføringsgjengen
Markedsføringsgjengen har fire avdelinger med sine egne arbeidsområder: info, marked, layout og web. Sammen har disse ansvar for Samfundets profil utad, derunder nettsiden www.samfundet.no.

Stønt søker Støntere

STØNT! STØNT! STØNT! STØNT!

Er du klar for å gi av deg selv? Vil du bli en del av noe større som kan danne vennskap for livet? SØK STØNT DA VEL!

Kort:
Gjør litt mer ut av studietiden. Vi vil veldig gjerne møte deg på et uforpliktende intervju.

Lang:

STØNT består av en gjeng med sprudlende, kreative, energiske, akrobatiske, morsomme/lættis, interessante og ikke minste FANTASTISKE mennesker. Som STØNTER vil jobben din i hovedsak være å forme, utvikle og tilpasse selve støntene som vi i STØNT utfører, ofte for å skape ekstra blæst rundt arrangementene som skjer på Samfundet. Arbeidsplassen blir derfor ofte på Samfundet og på ulike Campus. STØNT befinner seg i Markedsføringsgjengen under INFO - ved å bli STØNTER blir du dermed også gjengmedlem i Markedsføringsgjengen sammen med maaaange andre :D En typiske uke i STØNT består av møte med STØNT, kanskje et STØNT, maling på søndager(som er suuuuperhyggelig!) og ellers mye sosialt!

Vi leter etter deg som er klar for å gi av seg selv, klar for å tenke kreativt, klar for å oppleve den fantastisk sosiale arbeidsmetoden vi har og ikke minst er klar for å STØØØØNTE!

Velkommen til en tid som vil utfordre, skape, pirre, gnistre og gi mange fargerike minner!

SØK I DAG!

STØNT! STØNT! STØNT! STØNT!

Bindingstid: 1,5 år.
Tidskrav: Man blir tatt opp som gjengis som vil si 8-10 timer per uke.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler