Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Infogjengis

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Markedsføringsgjengen
Markedsføringsgjengen har fire avdelinger med sine egne arbeidsområder: info, marked, layout og web. Sammen har disse ansvar for Samfundets profil utad, derunder nettsiden www.samfundet.no.

For deg som liker å være sosial og er litt praktisk anlagt

MG-info er den største seksjonen i Markedsføringsgjengen.
Vi står for den praktiske gjennomføringen og planleggingen av markedsføringen på Samfundet.

En typisk uke som infogjengis består av å gå plakatrunder på forskjellige steder og campuser i byen, dette skjer alltid i par og er en fin mulighet både til å få den daglige trimmen og bli godt kjent med de andre i seksjonen. På søndager samles vi for å lage banner til den kommende ukens aktiviteter på Studentersamfundet. Det krever ingen forkunnskaper. Vi står også på stand for å promotere Studentersamfundet til andre studenter ved semesterstart.

Som infogjengis er du en del av en arbeidsgruppe på tvers av seksjoner, her blir du godt kjent med hele Markedsføringsgjengen. Er du god med stiftepistolen og samtidig vil bidra til at enda flere studenter får med seg alt det flotte som skjer på Samfundet? Søk info!

Bindingstid: 1 år
Arbeidsmengde: 8-10 timer per uke.

Lurer du på noe? Send en e-post til mg-infosjef@samfundet.no

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler