Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Grafisk designer

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Bli med å forme det grafiske materialet til Under Dusken

Digger du print og grafisk design?

Kjenner du livsgnisten forlate deg når du ser profesjonelle aktører bruke Comic sans? Samler du på hefter og magasiner du finner på festivaler og klesbutikker? Eller tar du deg selv i å tenke “Huff, den grønnfargen ser ut som snørr?

Som grafisk designer kan du bli med på å forme studentmagasinet Under Dusken, lage logoer og grafisk materiale på vegne av Studentmediene. Du vil jobbe med journalister, fotografer og illustratører for å lage produkter som ikke bare er vakre, men som er tydelige og bidrar til opplysningen til Trondheimsstudentene. Du får være kreativ og bli med i en hyggelig og sosial gjeng. Det er en fordel å være komfortabel med Adobe-programvare, spesielt InDesign, men det er ikke noe krav og er lett å lære seg. Ikke nøl med å søke! Alle som søker vil bli innkalt til intervju, og da er det fint om du tar med tidligere arbeid.

Lurer du på noe? Ta kontakt med grafisk sjef Ingvild Lyngnes, grafisksjef@studentmediene.no, 486 05 858, eller ansvarlig redaktør Peter André Hegg (ansvarligredaktor@studentmediene.no, 915 98 368).

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler