Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiojournalist i Radio Revolt

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Vanskelig å holde kjeft? Bli med og snakk høl i huet på folk – på DAB!

Studentradioen i Trondheim tar opp nye journalister. I Radio Revolt får du muligheten til å lage god gammeldags radio, samt journalistikk for nettsiden, videoer for sosiale medier, og å være med på live-sendinger, DJ-sett og å møte kjente og ukjente personer innen kultur, underholdning og musikk!

Her prater vi om alt ifra ny og uoppdaget musikk til samfunnsrelaterte spørsmål eller bare tull og tøys. Les mer om programmene under, og send oss en søknad der du spesifiserer hvilke programmer du har lyst å være med i. Ingen forkunnskaper er nødvendig, man får den opplæringen man trenger etter å ha begynt! Har du en ny idé eller savner du noen av Radio Revolts gamle programmer? Send oss en åpen søknad der du forteller om ideen!

Kulturprogrammer:

Filmofil:

Liker du film? Er du blant de som plager vennene sine med filmrelaterte monologer i tide og utide? Skulle du gjerne hatt et forum der du kunne delt alle dine tanker rundt film med verden? Da er Filmofil programmet for deg! Vi anmelder premiereklare filmer, diskuterer filmnytt og fordyper oss i filmens verden hver torsdag. Spar vennene dine for drepende monologer, og del dem heller med verden sammen med oss, direkte på DAB+.

Musikkprogrammer

FEBER

FEBER søker nye radiopratere! Liker du rap? Har du meninger? Kan du prate? Er du fønny? Jamen så søk da! Om du er en old-head med kompetanse om jazz-rap og gangsta, eller en new school soundcloud-elsker er FEBER noe for deg! Hos oss får du muligheten til å spille musikken du liker best på radio hver uke, være med på dj-gigs og intervjue både små og store hiphop-helter!

RADAR

Er du lidenskapelig opptatt av musikk? Interesserer du deg for musikkhistorie - legendariske gitarister, skandaløse opptredener, streamingtjenestenes inntog i musikkbransjen, eller musikkens rolle i politiske bevegelser og sagnomsuste subkulturer? Bli med å utforske musikk på tvers av sjanger og aktualitet, kanskje vi finner ut mer om hva som gjør musikk så spesielt og viktig for oss.

BLYFORGIFTNING

Er du glad i metall og prating? Det er vi også! Vi søker en person som liker å prate om musikk i godt lag og krangle om alt det fete og eventuelt ikke fete som kommer ut av musikk i metallverdenen. Vi søker en sosial og interessert person som er klar for å lære nye ting og som har en genuin interesse for musikk av det hardere slaget. At du liker å oppdage nye ting i metallverden er selvsagt også et stort pluss. Hos oss får du intervjue de feteste banda som tar turen til Trondheim, samt mange gode konsertopplevelser. Vi gleder oss til å møte deg!

SAGTANN

Liker du elektronisk musikk så godt at du vil dele det med hele Trondheim? Trives du best på klubben eller foran miksebordet? Da er Sagtann radioprogrammet for deg! Vi søker en jovial og pratesjuk elektroentusiast som er hypp på å ha det koselig og fett på radio! Engasjement og nysgjerrighet er viktigere enn kompetanse, og du får to usedvanlig kule venner med på kjøpet. Hos Sagtann får du vise fram og prate på radio om det feteste du kan finne av musikk, intervjue artister og anmelde konserter. Har du et godt forslag til månedens mix også kanskje? Søk Sagtann da vel!

PÅTIRSDAG

PåTirsdag søker folk, med interesse for jazz, impro og eksperimentell musikk. Vi søker noen med energi, og engasjement rundt jazz. Kunnskap rundt stiltrekk og lettbeint underholdningsprat. PåTirsdag har store ambisjoner og fikk prisen "Årets beste stikk 2019" på Radio Revolt.

Underholdningsprogrammer

Uillustrert Vitenskap

Har du lyst til å slippe løs din indre nerd og prate om alt i fra de mykeste vitenskapene til de hardeste fakta på DAB+, nett og podcast? Bli med i Uillustrert Vitenskap! Vi søker radiojournalister som har lyst til å prate om populærvitenskap, intervjue fagfolk, lære lyd-, og videoredigering og bli med i et av Norges beste vitenskapelige radioprogram!

Mer info om Radio Revolt og programmene finner du på radiorevolt.no. Er det noe mer du lurer på, så ta gjerne kontakt med ansvarlig redaktør Peter-André Hegg (ansvarligredaktor@studentmediene.no, 95035040) eller radioredaktør Christine Aaserød Pedersen (radioredaktor@studentmediene.no), 91 36 93 96

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler