Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Fotograf i Under Dusken

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Fotograf for Skandinavias lengstlevende studentavis

Ser du på bilder før du leser overskrifter i avisen? Eller er du av typen som formidler historier bedre med foto enn med tekst? Da høres det ut som du burde søke som fotograf hos oss i Under Dusken! I tillegg til å bli en del av Norges eldste studentavis får du mange varierte oppdrag med stor mulighet for kreativ utfoldelse. Du vil få mulighet til å fotografere alt fra racerbiler og kjendiser, men også mer dagligdagse ting som professorer og mat. Du vil også få publisert disse bildene på både nett og i magasinet Under Dusken.

Å kunne håndtere et kamera er en fordel, men enda viktigere er det med lærevilje og engasjement. Du vil, gjennom tett samarbeid med journalistene, få erfaring fra blant annet portrett-, reportasje-, nyhets-, og konsertfotografering. Det er en fordel med eget utstyr, men Studentmediene har også en del fotoutstyr som du kan låne.

Ikke nøl med å søke, og ta gjerne kontakt om du lurer på noe. Alle søkere vil bli kalt inn på intervju. Legg ved noen bilder/link til bilder du har tatt i søknaden, og ta gjerne med noen på intervjuet.

Er det noe du lurer på?

Ta kontakt med fotoredaktør Torstein Olav Eriksen:
fotoredaktor@studentmediene.no, 413 59 690

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler