Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

IT-utvikler

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Bli med på å lage IT-løsninger for Studentmediene!

Om stillingen

Vi er en gjeng med IT-utviklere hos Studentmediene som brenner for å programmere og skape kule løsninger sammen. Som IT-utvikler hos oss får du muligheten til å jobbe med spennende prosjekter som iBok, EMNR, Radio Revolt og flere! Dette gir deg en unik sjanse til å dykke ned i utfordringene knyttet til oppsett og utvikling av kritiske tjenester for en mellomstor bedrift.

Det faglige

Vi sørger for at du får solid opplæring, både i ren programmering og i å utvikle programvare i et engasjert teammiljø. Arbeidstiden er fleksibel: Vi har ett ukentlig møte og én arbeidskveld i uken, og utover dette organiseres arbeidstiden i mindre grupper. Det er en fordel om du har erfaring med noen av våre programmeringsspråk og rammeverk, men det viktigste er at du er motivert og lærevillig. Resten ordner vi sammen. Vi satser på skytjenester og fremtidsrettet teknologi. Blant verktøyene du vil få jobbe med er Azure, Kubernetes, React, Kotlin, Spring Boot, Python og Django.

Det sosiale

Å være en del av Studentmediene og Samfundet gir ikke bare faglige fordeler, men også mange sosiale. Vi er en sammensveiset gjeng som liker å gjøre ting sammen også utenom arbeidskveldene. Enten det er å dra sammen og spise på Lyche, arrangere brettspillkvelder, synge på karaokebar eller andre sosiale aktiviteter, sørger vi for å ha det gøy både på og utenfor jobben vår.

Annen nyttig informasjon

Vervet som IT-utvikler er et funksjonærverv med en bindingstid på to år. Hvis du planlegger å dra på utveksling, kan vervet settes på pause mens du er borte, og deretter gjenopptas når du er tilbake i Trondheim. Vervet krever også fysisk deltakelse på de ukentlige møtene og arbeidskveldene.

For mer informasjon, ta kontakt med opptaksansvarlig Benjamin Zubača:
benjamz@studentmediene.no

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler