Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiotekniker

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Allsidig rolle med alt fra lydteknikk til IT

Har du lyst å være med å drifte og utvikle Norges beste studentradio? Da vil du søke radiotekniker i Studentmediene! Vi flytter nå inn i Nybygg og setter opp splitter nye studioer, så her er det masse rom for deg som liker å komme på nye løsninger og vil bidra til å forme fremtidens studentradio. Vi driver med alt fra hardware til live lydmiksing og programvareutvikling, her kan du altså gjøre mye! Du trenger ikke ha noen forkunnskaper engang, det har vi så vidt selv. Enten du har lyst til å mikse lyd og styre radiosendinger på lufta, rigge opp for livesending utfor studioene, utvikle nye programvarer, rote med kabler, eller kanskje all of the above, så kan du gjøre det hos teknisk i Studentmediene! Som tekniker er du også med på vårt radioprogram Garasjen på Radio Revolt, her snakker vi om alt og ingenting teknisk, ta en lytt og bli med på moroa! Link: https://radiorevolt.no/programmer/garasjen Høres dette ut som noe for deg? Skriv en søknad da vel. Alle som søker blir innkalt til et hyggelig intervju. Bare fortell oss litt om deg selv og hva motivasjonen din er for å søke. Vi krever ingen forkunnskaper, og all opplæring vil bli gitt de første ukene. Arbeidsmengden er ca 10 timer i uka og bindingstiden er 2 år. Har du noen spørsmål? Ta kontakt med teknisksjef Juliane Løkke på +4794032081 eller på teknisksjef@studentmediene.no.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler