Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiojournalist -Underholdning

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Bli radioprater hos et av de fantastiske radioprogrammene til Radio Revolt!

Følgende program i radio underholdning har opptak. OBS! Det er ikke mulig å søke på andre programmer i underholdning

Millenium

Å by på seg selv er ikke for alle, men for oss i Millenium er det hverdagskost. Vil prater om alt som opptar hodene og hjertene våre og ønsker å skape en god lytteropplevelse. Her prater vi om press, kjærlighetssorg, festivalgleden og den eksistensielle krisen. Et trygt rom med gode venner, som sendes live bare.

Den er grei

Den er Grei! Det helt nye underholdningsprogrammet på Radio Revolt
Har du en mening om alt, og liker å ha et skråblikk på det absurde, inderlige, meningsfulle og det fullstendig meningsløse? Vi i "Den er Grei" åpner opp internettets mørkeste forum, nemlig Kvinneguiden. Her tar vi opp problemstillinger, meninger og spørsmål som ufortjent og kanskje fortjent ellers ikke får stor plass i samfunnet. Vi søker deg som har lyst til å bli med på diskusjoner som "hvordan planlegger man sin egen forsvinning best mulig?", "Skal skjørt brettes opp eller settes på ankelen under dobesøk?" og "Er det greit å jogge med shorts på kirkegård?".
Vil du bli med på å diskutere de subjektivt viktige og objektivt uviktige tingene i verden? Da bør du søke Den er Grei!

Flomlys

Sportsfans, det er på tide å sette fokus på en ny sesong av Flomlys, Radio Revolts sportsprogram! Er sport din greie, enten det er en spesifikk idrett som får pulsen til å stige, eller om du bare digger sport generelt? Flomlys søker nå etter nye og engasjerte stemmer som vil ta rollen som både kommentator og journalist. Uansett om du er lidenskapelig opptatt av fotball, sykling eller kubb, så er dette din sjanse til å skinne på radioen! Hos oss får du muligheten til å ikke bare dele dine tanker om sport på luften, men også intervjue utøvere og kaste litt humor rundt hele idrettsverdenen! Er du den typen som mestrer både tull, tøys og en smule alvor der det trengs? Vi dekker alt fra de store internasjonale mesterskapene til de små, men likevel betydningsfulle delene av sportsverdenen. Så, hvis du er klar for å kaste deg ut i sportsverdenen med både kommentator- og journalisthatten på, og være med på å spre både lidenskap og latter på radioen, da er det bare å bli med oss på Flomlys! Søk nå og bli med på å forme fremtiden til vårt spennende sportsprogram!

lytt på nytt

Alt mellom Møllenberg og verdenspolitikken. Er vennene dine lei av at du alltid snakker om politikk på fest? Bli med i gjengen som aldri går lei! Her vil du få muligheten til å sette deg inn i diverse saker og formidle det over radio. Gjerne med et humoristisk syn! Hos oss får du muligheten å drive din helt egne propagandamaskin! Er du glad i Arendalsuka og/eller shots? Søk da vell!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler