Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Skuespiller

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos SIT
Studentersamfundets Interne Teater (SIT)

Bli med i Studentersamfundets interne Teater!

Studentersamfundets Interne Teater (SIT) setter hvert semester opp teater i ett eller flere av Samfundets lokaler. Vi er nå på jakt etter flere engasjerte studenter som kan bli med oss i arbeidet. Forrige semester bidro SIT under UKA med Nattforestillingen Nor, Barneforestillingen Karlsson på taket, og UKErevyen Vivillé.

Skuespillere står på scenen i stykkene SIT setter opp. I forkant av dette har de vært gjennom en intensiv periode med innøving av tekst og regi.

Som søker til skuespillervervet ønsker vi å se deg på scenen under intervjuet. Det vil være to deler: En forberedt del, og en del med teaterlek. Under den forberedte delen ønsker vi å høre deg fremføre to tekster. Den ene være en av disse (trykk for link til PDF), den andre velger du selv. Maksimal varighet er 2 minutter per tekst.

Eventuelle spørsmål om skuespillervervet kan rettes til kunstnerisk ansvarlig i SIT, Kari, på telefon 976 50 547.

Om du har spørsmål vedrørende opptaket til SIT generelt kan du ta kontakt med Erik André på 928 59 131.

Merk: Stillinger som instruktør, produsent og lignende fordeles internt i SIT, uavhengig av hvilket verv man er tatt opp til. Om du er interessert i denne typen stilling anbefaler vi deg å søke flere verv i SIT.

Vil du vite enda mer om SIT? Vi inviterer til åpen dag tirsdag 14. januar fra klokken 18.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler