Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Kostymesyer

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos SIT
Studentersamfundets Interne Teater (SIT)

Bli med i Studentersamfundets interne Teater!

Studentersamfundets Interne Teater (SIT) setter hvert semester opp teater i ett eller flere av Samfundets lokaler. Vi er nå på jakt etter flere engasjerte studenter som kan bli med oss i arbeidet. Forrige semester bidro SIT under UKA med Nattforestillingen Nor, Barneforestillingen Karlsson på taket, og UKErevyen Vivillé.

Kostymesyere syr eller anskaffer alt som skuespillerne i stykkene våre har på seg på scenen. Enten du fra før syr dine egne klær, eller bare ønsker å lære det selv om du aldri har tatt i en nål før, oppfordres du til å søke. Om du har spørsmål om vervet som kostymesyer, ta gjerne kontakt med kostymesjef Marit på 978 69 109.

Om du har spørsmål vedrørende opptaket til SIT generelt kan du ta kontakt med Erik André på 928 59 131.

Merk: Stillinger som instruktør, produsent og lignende fordeles internt i SIT, uavhengig av hvilket verv man er tatt opp til. Om du er interessert i denne typen stilling anbefaler vi deg å søke flere verv i SIT.

Vil du vite enda mer om SIT? Vi inviterer til åpen dag tirsdag 14. januar fra klokken 18.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler