Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Gjengmedlem

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)

Musikkinteressert, sosial og vil arrangere utelivstilbudet på lørdager?

Vil du være med å utvikle Trondheims mest spennende konsert- og utelivstilbud? Har du lyst til å være en del av en sosial og sammensveiset gjeng? Da er Lørdagskomitéen noe for deg!
Lørdagskomitéen har ansvaret for alle Samfundets klubb- og konsertarrangementer på lørdager. Vi trenger entusiastiske og sosiale medarbeidere til å videreutvikle våre tilbud. Lørdagskomitéen er en liten gjeng bestående av 8 funksjonærer og 10 gjengmedlemmer med et tett og aktivt sosialt miljø. Som gjengmedlem i Lørdagskomitéen vil du være med på gjennomføringen av lørdagskveldene på Samfundet.
Med 3 konsertscener og et bredt utelivstilbud er arbeidsoppgavene spennende og varierte, alt fra å ta vare på Norges største artister til å selge billetter. Som gjengmedlem er forventet arbeidsmengde cirka 2 av 3 lørdager og bindingstiden er ett år. Det kreves ingen forkunnskaper for å være med i Lørdagskomitéen, det viktigste er at man er sosial, glad i musikk, engasjert og initiativrik. Høres dette spennende ut er Lørdagskomitéen et sikkert valg for deg!
Lørdagskomitéen jobber ikke under UKA eller ISFiT, så et verv i Lørdagskomitéen kan fint kombineres med annet verv.
Alle som søker vil bli innkalt til intervju. Søk LØK! Har du noen spørsmål eller lurer på noe er det bare å ta kontakt med vår gjengsjef Fridtjof Sandberg på tlf: 992 15 963 eller mail på lk-sjef@samfundet.no

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler