Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 15. mars
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Smiling // Knaus 23:59

Johan Hansson Liljeberg, anerkjent som en av "kongene av Norge" i løpet av sin tid som gitarist for den prisbelønte rockegruppen Honningbarna. Nå viser han sitt fremragende låtskriveri i sitt eget band, Smiling.

I musikken til Smiling har Johan en unik evne til å forevige tilsynelatende ordinære øyeblikk, som en spasertur til din bestevenns leilighet eller minnene om en gammel bil. Hans følelsesladede skriving demonstrerer at disse tilsynelatende hverdagslige detaljene faktisk kan etterlate et uutslettelig inntrykk som resonnerer gjennom livet.

Sammen med Arvid Ingvarsson (Mary Anne's Polar Rig), Julia Wiklund (New Banke) og August Glännestrand (LAV SOL, Liv Andrea Hauge Trio), blir disse sangene levende i en forfriskende rock'n'roll-opplevelse som vil tilfredsstille enhver rockelsker.

Siden 2019 har Smiling gjort en kreativ reise bestående av to fulllengdealbum og to EP-er. De siste utgivelsene, "Rock" og "Not Rock", fletter sammen innflytelser fra artister som Venetian Snares og Elliott Smith. Denne musikalske sammensmeltingen resulterer i en feirende hyllest til garasjerock, elegant vevd sammen med komplekse rytmer i fengende synthballader.

Johan Hansson Liljeberg - vokal, gitar og keys Arvid Ingvarsson - bass, synth
Julia Wiklund - EWI, perkusjon
August Glännestrand - trommer

Dørene åpner 23:45

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler