Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 21. april 2023
Tid 21.30 - 23.30
Billett 200,- / 300,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Tigerstate // Klubben

Tigerstate kommer til Klubben i april og dette vil du ikke gå glipp av!

Med deres opprinnelse som en slags supergruppe fra Oslos musikalske undergrunn, var det alltid meningen at Tigerstate skulle bli et musikalsk fristed.

Etter at musikere og vokalister fra prosjekter som
Fieh, Selmer og en rekke andre slo sammen kreftene sine i 2020, har bandet gitt ut en rekke singler og to bejublede EPer siden
våren 2021. Og nå er endelig deres selvtitulerte debutalbum,"Tigerstate" her. Det har blitt en plate som danser uanstrengt mellom sjangre, stemninger og inspirasjonskilder. Men først og fremst så handler «Tigerstate» om de virkelig gode låtene.

Den disco-inspirerte pop-perlen «Occupied» sameksisterer med største selvfølgelighet ved siden av mer psykedeliske spor som «Jocelyn» eller «Patriots». Og hva med de solfylte balladene "Holy Moly» og «Just Like Magic»? Jepp, de er også her, i tillegg til så mye annet.

Bandet har selv dette å si om sitt første album:
- Vi lagde dette albumet for å vise folk hvem vi er. Vi er en gjeng med venner som har et sterkt ønske om å lage noe vakkert sammen. Denne plata er en representasjon av våre ulike syn på livet. En samling av idéer. Og den første idéen til albumet kom til oss på en tirsdag i en kjeller på vestkanten i Oslo under pandemien.

De legger også til:
- «Tigerstate» er en slags feberdrøm, hvor ingenting er umulig. Å lage dette albumet føltes akkurat sånn. Det var som om alt bare kom til oss av seg selv på et samlebånd. Alle idéene og melodiene bare var der. Det var «meant to be».

I 2022 skapte Tigerstate seriøse bølger på den norske indiescenen, hvor de har spilt kritikerroste konserter på showcasefestivaler som By:Larm og Vill Vill Vest og på sommerfestivaler som Trænafestivalen. De har også nytt tung støtte fra Spotify sine redaksjonelle spillelister, samt vært listet på NRK P3 med flere låter.

Endelig inntar Tigerstate Samfundet, og vi kan ikke vente!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler