Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 21. April
Time 21:30 - 23:30
Ticket 200,- / 300,-
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Tigerstate // Klubben

The Oslo-based indie group Tigerstate is finally entering Klubben at Samfundet! You don't want to miss this!

Med deres opprinnelse som en slags supergruppe fra Oslos musikalske undergrunn, var det alltid meningen at Tigerstate skulle bli et musikalsk fristed.

Etter at musikere og vokalister fra prosjekter som
Fieh, Selmer og en rekke andre slo sammen kreftene sine i 2020, har bandet gitt ut en rekke singler og to bejublede EPer siden
våren 2021. Og nå er endelig deres selvtitulerte debutalbum,"Tigerstate" her. Det har blitt en plate som danser uanstrengt mellom sjangre, stemninger og inspirasjonskilder. Men først og fremst så handler «Tigerstate» om de virkelig gode låtene.

Den disco-inspirerte pop-perlen «Occupied» sameksisterer med største selvfølgelighet ved siden av mer psykedeliske spor som «Jocelyn» eller «Patriots». Og hva med de solfylte balladene "Holy Moly» og «Just Like Magic»? Jepp, de er også her, i tillegg til så mye annet.

Bandet har selv dette å si om sitt første album:
- Vi lagde dette albumet for å vise folk hvem vi er. Vi er en gjeng med venner som har et sterkt ønske om å lage noe vakkert sammen. Denne plata er en representasjon av våre ulike syn på livet. En samling av idéer. Og den første idéen til albumet kom til oss på en tirsdag i en kjeller på vestkanten i Oslo under pandemien.

De legger også til:
- «Tigerstate» er en slags feberdrøm, hvor ingenting er umulig. Å lage dette albumet føltes akkurat sånn. Det var som om alt bare kom til oss av seg selv på et samlebånd. Alle idéene og melodiene bare var der. Det var «meant to be».

I 2022 skapte Tigerstate seriøse bølger på den norske indiescenen, hvor de har spilt kritikerroste konserter på showcasefestivaler som By:Larm og Vill Vill Vest og på sommerfestivaler som Trænafestivalen. De har også nytt tung støtte fra Spotify sine redaksjonelle spillelister, samt vært listet på NRK P3 med flere låter.

Endelig inntar Tigerstate Samfundet, og vi kan ikke vente!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals