Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 28. januar
Tid 22.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

The Pricks // Knaus 22:59

Rockebandet The Pricks (Oslo, Norge) ble dannet høsten 2017 i Sandvika og består av Gert Aanje (vokal, gitar), Gråbb Hanssen (trommer), Bog Randen (gitar) og Unni Bendigtsen (bassgitar).

Inspirert av Classic British Rock-bevegelsen og British Invasion, har musikken et lydmessig tidspreg av 60- og 70-tallet. Bandet går også innom sjangrene Psykedelia, prog-rock og melankolsk pop. Bandet er inspirert av en rekke band, blant annet Supergrass, David Bowie, Led Zeppelin, The Doors, Bob Hund, Suede og The Beatles. The Pricks spiller ungdommelig energisk rocke-musikk.

Bandet har spilt haugevis av konserter over det gansk land på anerkjente spillesteder som John DEE, Musikkflekken, Kroa i Bø og Rockefeller. Pricks har vært support for flere kjente artister, inkludert Di Derre og Bernhoft i perioden 2018-2019. I 2021, i anledning utgivelsen “Bloody Nightlife”, dro de på turné og spilte i flere norske byer, så vel som Roma og Berlin.

I diskografien finnes 6 singler og 2 EP der alt ute på vanlige musikkstrømmetjenester.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler