Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 13. februar
Tid 20.00 - 00.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

ISFiT: Lilleby Soul Safari

Lilleby Soul Safari med Thom Brodda og DJ Dupree

I fire gjennomsvette timer kan du være så heldig å være vitne til de Trondheimsbaserte Lilleby Soul Safari og DJ Dupree i deres overtakelse av Studentersamfundet. De skal dykke dypt ned i sitt plateregister for å ta deg med på en eksotisk reise gjennom et bredt spekter av sjangere. Rommet ditt vil fylles av alt fra afrobeat -med dens energiske rytme og transeskapende tendenser, til funken og dens melodiske og forførende basslinjer til soul, latin og mye mye mer!

Det er lørdag, tiden har kommet for å slenge fram den gjenglemte og kanskje rustne dansehofta og føle den ekstatiske og elektriske stemningen helt fra Storsalen og hjem til deg. I kveld er kvelden du trygt kan legge skjebnen din i Lilleby Soul Safari og DJ Dupree sine hender og bare overgi deg til musikken.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler