Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 12. februar
Tid 21.59 - 22.29
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

ISFiT: Eirik Aas

Eirik Aas markerte seg først som rapper i gruppen Hester V75, men slapp i 2020 sitt debutalbum «Med lyset slukket» som soloartist. Albumet mottok strålende tilbakemelding fra både publikum og bransje, og Bergens Tidende trillet terningkast 6.

Det siste året har gått til å skrive platen “Verden eller ingenting”. Mens det forrige albumet var ment for intimkonserter, er dette albumet ment for festivaler og sosiale settinger. Med hooks som fester seg og med store produksjoner, er Eirik Aas klar for å ta steget opp fra å være en lokal bergensrapper til å bli en landskjent artist.

I låtene skildrer han utfordringer rundt det å vokse opp, å etablere seg, måtte bryte med forventninger, og å ha kjæresteproblemer. Eirik Aas kan ikke skryte på seg et liv han ikke har, og vil fortelle derfor heller fortelle om utfordringene i sitt eget. Han trodde lenge det var en svakhet, men er heller en av hans største styrker. Nettopp det å skille seg ut i den norske rap-floraen, og å skrive låter som norsk ungdom kan relatere til.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler