Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 16. februar
Tid 21.00 - 22.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

ISFiT: Verdensrommet

Verdensrommet er bandet som Andreas Høvset og Vetle Junker, etter å ha spilt musikk sammen siden barneskolen, startet da de var 17 år gamle. Etter å ha fulgt med på Bergens musikkscene i en årrekke bestemte de seg for å plante en CD i lomma til Matias Tellez, en de visste kunne spille inn og produsere og hjelpe dem videre i karrieren i 2012.

Etter slipp av sin andre studioalbum i 2020, spiller Verdensrommet nå sin første fulle digitalkonsert med band! Albumet ‘Allting tar slutt’ befinner seg et sted mellom debuten ‘Verdensrommet’ og ‘Problem’ - et sted mellom jazzet indie og hiphop/RnB. Med denne helstøpte platen har duoen igjen reformert uttrykket sitt, med bred instrumentering og produksjonsteknikker de har plukket opp langs veien. Men det låter likevel kjent; Høvsets karakteristiske stemme og de svevende melodiene akkompagneres av elektroniske beats, som passer like godt på en klubb som hjemme i stuen.

Verdensrommet er bandet som Andreas Høvset og Vetle Junker, etter å ha spilt musikk sammen siden barneskolen, startet da de var 17 år gamle. Etter å ha fulgt med på Bergens musikkscene i en årrekke bestemte de seg for å plante en CD i lomma til Matias Tellez, en de visste kunne spille inn og produsere og hjelpe dem videre i karrieren i 2012. Det fantes ingen navn eller e-post-adresse på CDen, men da Høvset og Junker tilfeldigvis møtte Tellez på Hovefestivalen samme året, utvekslet de kontaktinfo, og Verdensrommet spilte inn sine første låter, «Sidelengs» og «Nytt», hos Tellez i Bergen.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler