Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 14. februar
Tid 16.00 - 17.30
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

ISFiT: Det Andre Teateret presenterer: “DITT SPEKTAKULÆRE SHOW"

Trondheim! Vi har savna dere! Det Andre Teatret har rigget scenen med morsomme folk og tøysete teater, og denne gangen opptrer vi for Trondheimsfolket direktesent fra Oslo. Vi gleder oss til å finne på tant og fjas sammen med dere. I en times tid skal vi forsøke å kna byen, folka, forslagene og alt annet dere kommer med inn i en forestilling. Alt kan skje, og det kan bli både sabla bra og skikkelig dårlig!

Det Andre Teatret er Norges første og eneste teater med fokus på improvisjasjonsteater og åpnet dørene for første gang i 2011. Teatret er kjent for sitt varierte repertoar av skrevne og improviserte forestillinger for alle aldre. De viser over 350 forestillinger hvert år på sine egne scener i Oslo og turnerer bredt i skoler og kulturhus, samt på internasjonale festivaler over hele verden. De har besøkt Trondheim og ISFIT ved flere anledninger, i tillegg til å ha deltatt på UKA.
Det Andre Teatrets stil og kjennetegn som omforming, nær historiefortelling ofte fortalt i dialog med publikum og lek med teatrale virkemidler har gitt dem et fremragende renommé for kvalitet og innovasjon innenfor improvisasjon i det internasjonale teaterfeltet. Det Andre Teatret er nesten som et ordentlig teater – bare litt morsommere!

“Fikk flettet inn mye relevant på en elegant og morsom måte - som gjorde at man virkelig følte at dette var skreddersydd til oss. Terningkast 6!”
-Astrid fra BMI Group

«Tusen takk til Det Andre Teateret for et strålende show! De ansatte storkoste seg, og det var artig å få en forestilling som tok utgangspunkt i vår arbeidsplass og arbeidshverdag. Vi fikk til og med vår helt egenkomponerte julesang. Den blir nok fast inventar på julebord fremover!!»
-Petter fra Patentstyret

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler