Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Utenfor Huset
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 16. februar
Tid 20.00 - 21.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

ISFIT: CRACKING THE NORWEGIAN CODE WITH JULIEN BOURRELLE

Julien Bourrelle er forfatter, rakettforsker og foredragsholder som snakker om norske kulturvaner.

Hvor enkelt er det egentlig å forstå om man kan snakke til noen på bussen eller spørre om ”hva du fikk på eksamen” dersom man besøker Norge for første gang?
Julien Bourrelle gir deg kanskje noen svar i sitt foredrag “Cracking the Norwegian code”. Bourrelle vokste selv opp i Canada og har reist verden rundt for å studere rakettforskning, samt tilegnet seg språk og lærdommer fra flere ulike land. Til slutt endte han opp i Skandinavia som han har beskrevet som “den mest utfordrende kulturopplevelsen i livet hans”. Dette har blant annet inspirert han til å skrive boken “The social guidebook to Norway” og holde TEDtalk om “hvordan kultur former oppførsel”. Nå kommer han til ISFiT for å holde et engasjerende foredrag om ubevisste samfunnsnormer på en humoristisk og gjenkjennbar måte. Bourrelle mener at hvis vi blir mer oppmerksomme på våre sosiale tankemønstre, kan det føre til økt forståelse av hverandre og bedre kommunikasjon mellom mennesker globalt.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler