Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 1. mars 2019
Tid 23.59 - 01.29
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Tinnitusekspressen

Det er ingen som kan betvile det hypnotiske adrenalinrushet som oppstår når bassen virkelig treffer deg i hjertet, når lysene drar deg med til et nytt univers og dansen du har dypt inne i deg bare ruller og går.

Tinnitusekspressen er en trio som utforsker progressiv house og techno og drar deg med på en reise inn i deg selv og ut på dansegulvet. Ved å spille alt live og oppmuntre til spontane utbrudd og eksplosive elementer i musikken, vil det alltid skje noe nytt og spennende i lydbildet, energien og retningen musikken går. Ikke en eneste del av kroppen holder seg i ro når Tinnitusekspressen inntar scenen og deler sitt budskap -et budskap som har røtter i galskap og kaos, så vel som i deilig bass og danseglede.

Tinnitusekspressen spiller til våren, sommeren og høsten på diverse klubber landet over, og gleder seg til å komme til Knaus og la festglade mennesker vitne galskapen trioen utfører.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler