Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 1. March 2019
Time 23:59 - 01:29
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Tinnitusekspressen

Det er ingen som kan betvile det hypnotiske adrenalinrushet som oppstår når bassen virkelig treffer deg i hjertet, når lysene drar deg med til et nytt univers og dansen du har dypt inne i deg bare ruller og går.

Tinnitusekspressen er en trio som utforsker progressiv house og techno og drar deg med på en reise inn i deg selv og ut på dansegulvet. Ved å spille alt live og oppmuntre til spontane utbrudd og eksplosive elementer i musikken, vil det alltid skje noe nytt og spennende i lydbildet, energien og retningen musikken går. Ikke en eneste del av kroppen holder seg i ro når Tinnitusekspressen inntar scenen og deler sitt budskap -et budskap som har røtter i galskap og kaos, så vel som i deilig bass og danseglede.

Tinnitusekspressen spiller til våren, sommeren og høsten på diverse klubber landet over, og gleder seg til å komme til Knaus og la festglade mennesker vitne galskapen trioen utfører.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals