Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 9. februar 2019
Tid 23.59 - 00.44
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

ISFiT: S.L.Y.C.

S.L.Y.C. er et av de mest interessante bandene på den norske indie-scenen i dag. Musikken bygger videre på sjangere som folk-pop og shoegaze, og deres forsiktige bruk av elektroniske lyder kan høres som en skarp kontrast til den ofte pompøse nordiske popmusikken.

Bandets svært nøye komponerte tekster og musikk heves ytterligere av en møysommelig produksjon. S.L.Y.C. bygger videre på sjangere som folk-pop og shoegaze, og deres forsiktige bruk av elektroniske lyder kan høres som en skarp kontrast til den ofte pompøse nordiske popmusikken. Dette er noe å rette øret mot for lyttere som liker band som Stereolab, Electrelane og Cocteau Twins. S.L.Y.C. har gitt ut to album på det uavhengige plateselskapet Metronomicon Audio til god mottakelse i inn- og utland.
"I had a dream last night, Sandy Denny got stuck in an elevator with Ralf Hütter on the 32nd floor of The Empire State Building." - Super World Indie Tunes

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler