Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 26. oktober 2018
Tid 23.59 - 01.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Duvel

Bandet som ble bannlyst fra Spotify og Apple Music

Den 25. Mai 2018 slapp Duvel deres debutalbum “Attempts at speech” gjennom det oslo-baserte plateselskapet Fysisk format. Duvel låter annerledes en de fleste band om dagen, da låtene på albumet presenteres gjennom et rått og upolert lydbilde. Store vrengitarer, drivende og melodiske bassliner og frontmann Jack Holldorffs gjennomtrengende vokal holdes alt sammen sammen av Brage Lindebrekkes kaotiske trommespill.

Albumet ble spilt inn i kjelleren på det autonome ungdomshuset Blitz i Oslo, med Bjørn Larsen bak spakene. De tolv låtene på albumet er alle skrevet og spilt inn av Zacharias Flaathe(bass), Brage Lindebrekke(trommer) og Jack Holldorff(gitar/vokal). Historiene i Holldorffs tekster kommer fra ett mørkere sted, men dette stopper ikke bandet fra å levere energiske og karismatiske konsertopplevelser.

John Olav Nilsen - “Ah, endelig litt nerve, endelig litt desperasjon! Kjør deg opp på Duvel sin plate!”

Evig Lyttar - “Djup bass, svevande riff, eit heimsøkande, gjallande lydbilete og ein mørk, uredd vokal i front. Med dette i arsenalet tok dei tak i scena med makt. For meg var det som å bli dradd tilbake til Manchesters postpunk eksplosjon på 70/80-talet - spesielt når vokalisten gjekk bananas og rulla rundt på golvet. Duvel hadde ei setliste full av solide låter, som eg verkeleg gledar meg til å høyre på plate. Dette bandet bør du definitivt følgje med på!”

Gaffa - “Det første som slår en når Winter Dreams, skivas litt skranglete åpningsspor strømmer ut av høyttalerne, er at dette er et band som ikke bryr seg om at ting skal låte perfekt. Det er en låt som bare nesten henger sammen. Men bandet kompenserer med gatetæl og en blanding av vill paranoia og forkrøplende melankoli. Jeg beundrer Duvels dedikasjon til de nakne rockeelementene som de forholder seg til. De viser at man ikke trenger synthesizere for å spille rock i 2018. Det holder med rå personlighet og kompromissløs blotting av følelser. De er et band det skal bli spennende å følge med på fremover.”

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler