Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 28. april 2017
Tid 22.00 - 23.30
Billett 180,- / 250,-
Aldersgrense 18 år

Ivan Ave

Norsk hiphops mest spennende mann kommer til Klubben 28. april

Ivan Ave

27 år gamle Ivan Ave, opprinnelig fra Vinje i Telemark, har de siste årene vært en markant stemme i hiphopundergrunnen, både her hjemme og ute i den store verden. Etter den bejublede EPen «Low Jams» fra 2014 og minst like kritikerroste samarbeidsprosjekter med blant andre Fredfades, har endelig hans egen albumdebut «Helping Hands» fått se dagens lys. Albumet er satt sammen på et riktig så kosmopolitisk vis, i både Paris, Los Angeles og New York. Brorparten av samarbeidet mellom Ivan Ave og den amerikanske produsenten Mndsgn (signert til det legendariske Los Angeles-labelet Stones Throw Records) har dog foregått via internett mellom Oslo og Los Angeles.

«Helping Hands» er ifølge hovedpersonen selv et album som inneholder drypp fra både nittitalls hiphop, jazz og soul fra 70-tallet og 80-talls boogie og R&B. Men der de musikalske inspirasjonskildene er mangfoldige, er Ivan Aves tekstunivers nært og personlig.

Ivan Aves særegne tonalitet og jazz-inspirerte sound, kombinert med en enestående teft for tekst, flow, produksjoner og hiphop-historiske referanser, skiller han fra mylderet av norsk raps ofte mer pubertale uttrykk. Samarbeidet med den Los Angeles-baserte produsenten Mndsgn har gitt et musikalsk utrykk som anbefales like mye til tilhengere av hiphopens såkalte «gullalder», så vel som fans av dagens progressive hiphop.

Hans nyeste singel, «Also» fra 2017, er blant annet produsert av Kaytranada og

Wonder The Boy

Wonder The Boy er relativt fersk i gamet, men likevel kaller hip hop-gudfar Tommy Tee trondheimsrapperen så talentfull at han mistenker at han er fra en annen planet. Wonder The Boy er i disse dager aktuell med debut EP-en «Wonderland», og i oktober 2016 ble han Ukas Urørt. Med gode omtaler fra P3, Adressa, NY MUSIKK HVER DAG og flere av Norges største raptalenter, er Wonder The Boy utvilsomt et av de mest spennende unge talentene i Trøndelag akkurat nå.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler