Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 18. februar 2017
Tid 22.00 - 00.00
Billett 50,-
Aldersgrense 18 år

ISFiT presenterer: Sarabi

Sarabi kommer til ISFiT og Klubben på Samfundet 16. februar!

Gjennom elektriske, engasjerende og emosjonelle tekster, forteller Sarabi en historie om sosial rettferdighet. Energinivået er høyt og man kan høre tradisjonelle rytmer fra både Øst-Afrika, benga, afro beat, rock og reggae. En av gruppas best kjente singler, «Fuata Sheria» (Respekter loven) oppsummerer blant annet noen av de store uoppklarte korrupsjonsskandalene man har sett i Kenya i løpet av de siste 50 årene, og hvilken innvirkning disse har hatt på samfunnet.

Sarabi jobber aktivt for sosial rettferdighet i egne nærområder. Et av deres hjerteprosjekter går under navnet «The Humble Kingdom» og har fokus på utdanning og mentorordninger for barn som vokser opp i Kibera, et av de største slumområdene i Kenya.

Etter fjorårets suksess ved Roskilde, står det østafrikanske bandet, Sarabi på scenen i Klubben 18. februar 2017. Gjennom elektriske og engasjerende rytmer vil publikum i salen oppleve et unikt og energisk musikkonsept bygget rundt tematikken, sosial rettferdighet. Dette er musikk som garantert vil få hoftene til å svaie.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler