Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Markedssjef - iBok.no

Verv som Funksjonær
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Er du vår neste markedssjef?

iBok.no søker nå etter en markedssjef til vår markedsavdeling. Vi ser etter deg som ønsker kompetanseutvikling innenfor markedsføring og ledelse. Vi ser helst at du har noe erfaring eller kompetanse innenfor markedsføring fra studier eller tidligere verv, men dette er ikke et krav, da motivasjon er den faktoren vi verdsetter høyest. Hos iBok kommer du til å få ansvaret for markedsseksjonen, som innebærer planlegging og gjennomføring av aktiviteter på sosiale medier, strategiarbeid, markedsundersøkelser, kontakt med næringslivet og andre merkevarebyggende aktiviteter. Du kommer også til å få stort spillerom til å utforme egne prosjekter, og sammen med produktsjef for iBok har du ansvar for å forsvare og kapre nye og eksisterende brukergrupper.

Som markedssjef kommer du til å samarbeide tett med produktsjef og resten av markedsavdelingen. Du kommer også til å jobbe tett sammen med resten av administrasjonen i Studentmediene i Trondheim, herunder salg, markedsseksjonen for Under Dusken og Radio Revolt, økonomi, nestleder og daglig leder.

Noen arbeidsoppgaver:
Lede markedsseksjonen, bestående av 6 gjengmedlemmer.

Planlegging og gjennomføring av markedsaktiviteter.

Kartlegge og utvikle nye markedsmuligheter og strategier.

Personalansvar for de frivillige i markedsseksjonen

Bidra til å skape et attraktivt produkt og en sterk merkevare.

Jobbe aktivt sammen med produktsjef og IT-seksjonen for å videreutvikle iBok.no

Fordeler med stillingen:

Verdifull erfaring innen markedsføring og ledelse.

Økt tilhørighet til studentfrivilligheten i Trondheim.

Funksjonæroblat på Studentersamfundet. Dette inkluderer blant annet rabatterte priser og gratis adgang til arrangementer på Huset.

Gull for CV-en.

Kort om iBok.no:
iBok.no er Norges største markedsplass for kjøp og salg av brukte pensumbøker på nett. Vi er en del av Studentmediene i Trondheim AS, som igjen er tilknyttet Studentersamfundet i Trondhjem. Vi har siden Studentmediene overtok produktet i 2013 jobbet aktivt for å skape en attraktiv markedsplass for kjøp og salg av brukt pensum for studenter i hele landet, og jobber aktivt for å videreutvikle og fornye tjenesten for møte nye krav fra våre brukere. I skrivende stund har vi over 140 000 registrerte brukere. Les mer om oss på https://ibok.no/om

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler