Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiojournalist - Underholdning

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Bli radiojournalist i studentradioen!

RADIOJOURNALIST I NYTT PROGRAM OM SOSIALE MEDIER

Er du en selvutnevnt ekspert på sosiale medier? Bruker du litt for mye tid på scrolling ukentlig? I så fall kan nettopp du være akkurat den nye radiojournalisten vi ser etter.

I det nye radioprogrammet “SoMe-krigerne” vil vi ukentlig ta lytterne gjennom det nyeste innen verdenen av sosiale medier. Har du et øye for internett-trender og er lei av å snakke med studievenner som ikke forstår seg på det?

Vi ønsker oss deg som synes det er gøy å saumfare internett etter nytt og rart, som er sosial, kreativ og som kan ta initiativ.

Det kreves ingen radiotekniske forkunnskaper, men en vilje til å lære. Dette er et nytt radioprogram, og du vil dermed få en gylden mulighet til å sette ditt preg på programmet. Det krever også at du er villig til å bruke tid på prosjektet. Tilbake for strevet vil du få masse nye ferdigheter, ditt eget radioprogram, og nye venner.


RADIOJOURNALIST I UNDER UTVIKLING

Er du interessert i hvordan samfunnet hele tiden er i utvikling?

I radioprogrammet Under Utvikling settes et nytt aspekt ved samfunnet under søkelyset hver uke. Alt fra hvordan enkeltpersoner har blitt som de har blitt, til store organisasjoners historie. Her får du som radiojournalist mulighet til å intervjue interessante personer, og utforske temaer du selv synes er spennende.

Er du glad i å prate, og ønsker å dele det med noen flere enn bare kollektivet? Vi ønsker oss deg som er nysgjerrig på alt rundt deg, som er sosial, kreativ og en god initiativtager som ikke er redd for å ta i et tak.

Det kreves ingen radiotekniske forkunnskaper, men en vilje til å lære. Søkere som studerer tekniske og realfaglige studier oppfordres spesielt til å søke.


Presiser i din søknad hvilket program du ønsker å være med i.

Ved spørsmål angående stillingene, kontakt Underholdningsprodusent på underholdningsprodusent@studentmediene.no

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler