Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiojournalist i Radio Revolt - UNDERHOLDNING

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Er du glad i humor og det meste som er gøy?

Da er underholdningsseksjonen noe for deg! Her er det mye rom for å være kreativ og leke seg med alt man kan skape på radio.

I underholdningsseksjonen trenger vi nye programmer. Brenner du inne med et kult konsept er du mer enn velkommen til å søke om å starte opp ditt eget program. Da må du i tillegg til å sende søknad også sende inn et måldokument og en liten pilot. Piloten trenger ikke å være lang eller profesjonell - en liten smakebit spilt inn på telefon er nok for å gi oss et inntrykk av konseptet. I måldokumentet er det nok å forklare konseptet, hva det skal innebære og hvem som skal være med. Måldokument og pilot sendes på mail til radioredaktor@studentmediene.no. Ikke vær redd for å prøve deg frem! Alt annet får du hjelp til av oss i Radio Revolt.

Vi har hatt mange kule programmer i underholdning opp gjennom årene som ligger og venter på at noen skal puste liv i dem igjen. Du kan gjerne også søke om å starte opp igjen/videreutvikle tidligere programmer. Dette er blant annet:

  • 67% sikkert:
    67% sikkert er et vitenskapsprogram uten viten. Her tar man for seg spørsmål man vanligvis ville googlet. Lurer du på om pingviner har knær? Hva er egentlig squirting? Eller har en meitemark øyne? Dette er ting vi heller ikke vet, men vi diskuterer oss frem til et svar du kan være 67% sikker på.

  • Satirikon:
    Radio Revolts humormagasin, med innslag av aktualitet og generell egosentrisme. Vi gir deg sketsjer, absurditeter av ymse slag, og en og annen meningsytring!

  • Alle elsker mandag:
    Alle elsker mandag er radioprogrammet som tar digresjoner på alvor. Her ledes du gjennom uhøytidelig prat om alt mellom himmel og jord, blottet for selvhøytidelighet og grenser. Dette er stedet for læring, latter og grining i skjønn forening!

  • Fakta på laurbær:
    Opplever du til stadighet å måtte gjemme deg bak en øl/avis eller flåsete smil når diskusjonen rundt bordet står på som verst? Da er Fakta på laurbær programmet for deg! Vi gir deg et kort og hendig innblikk i alt som er verdt å vite, samtidig håper vi å gi deg nok retoriske tips og triks til stirre en variasjon av diskusjoner i hvitøyet og brilijere!

  • Gretne gamle gubber:
    I disse positivitetens tider trengs det et debatt- og diskusjonsprogram som lar kynismen råde og hatet flomme. Gretne Gamle Gubber er dette programmet. Programlederne tar for seg alt mellom himmel og jord som hates kan, og forsøker å diskutere seg frem til en økt forståelse for hva det måtte være. Det blir roping, sure miner, skittkasting og total mangel på objektivitet.

  • Harselas:
    Harselas er et underholdningsprogram som tar for seg både dagsaktuelle, evig aktuelle, og helt uaktuelle saker i samfunnet.

  • Helsebror:
    Et studenthelseprogram med uformell profil som tar opp alle temaer som angår helse, både fysisk og psykisk. Tilgjengelig, upretensiøst, åpent, varmt og ikke minst korrekt program om sex, helse, trening, kosthold, mental helse, og alt som har med mennesker generelt og studenters spesielt velvære. Programmet skal bygge opp rundt positive holdninger til egen og andres kropp og helse.

  • Skammekroken:
    På søndagene der fylleangsten overtar og skallebanken herjer, kan Skammekroken hjelpe deg med å få det litt bedre med deg selv.

  • Husker du?:
    «Husker du?» er programmet som mimrer over barndommen og oppveksten på 90- og 2000-tallet.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler