Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Markedsmedarbeider

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Interessert i kreativ markedsføring, merkevarebygging og kommunikasjon?

Markedsavdelingen til Studentmediene jobber med produktutvikling og markedsføring av de redaksjonelle produktene Under Dusken, underdusken.no og Radio Revolt, samt bruktboktjenesten iBok.no.
Vi er en del av, og samarbeider tett med de ulike produktene, men har likevel stor grad av frihet til selv å velge hva vi skal drive med.

Som markedsfører er du bindeleddet mellom studentmassen og redaksjonen. Våre arbeidsområder omfatter promotering, markedsundersøkelser og produktutvikling. Du skal arbeide for å øke synligheten og kvaliteten til de ulike mediene, gjennom utvikling av markedskampanjer og undersøkelser av studentenes interesser og ønsker. Arbeidsoppgavene er varierte, og du får prøvd deg på både tradisjonell og digital markedsføring gjennom stands, eventer og sosiale medier, samt gjennomføring av samfunnsfaglige forskningsmetoder.

Arbeid med markedsføring er både spennende og kreativt. Du blir en del av et godt sosialt miljø, og som del av vår avdeling vil du lære mye og utvikle deg både personlig og faglig. Relevant erfaring er positivt, men ikke nødvendig. Det viktigste er at du er motivert og at du har tid. Vi forventer at du setter av 10 timer i uka til vervet, og gir deg det som er nødvendig av opplæring og kursing. Hos oss får du erfaring med markedsarbeid i en stor mediebedrift.
Søk i dag! Alle som søker vil bli innkalt til intervju.

Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med markedssjef Marie Kyrkjebø - markedssjef@studentmediene.no

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler