Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiojournalist i Radio Revolt - MUSIKK

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Vanskelig å holde kjeft? Bli med og snakk høl i huet på folk – på DAB!

Radio Revolt er studentradioen i Trondheim. Hos oss får du muligheten til å lage god gammeldags radio, gjøre alternativ journalistikk for våre nettsider, og være med på live-sendinger og DJ-aftener. Eller kanskje du har en enda bedre idé?

Radio Revolt lyser nå ut verv i flere av programmene sine! I tillegg ser vi etter nye konsept. Send oss en søknad og spesifiser hva du kunne tenke å engasjere deg i.

Er du interessert i musikk? Liker du å prate høyt om det? Da bør du søke et av våre mange musikkprogrammer! Du bør vise initiativ i å utvikle programmet og være synlig for målgruppen. Du vil også bli en del av fellesskapet som er musikkredaksjonen, og diskutere musikk med likesinnede folk.

  • Blyforgiftning:
    Blyforgiftning søker et nytt medlem. Kandidaten må først og fremst være glad i metall og hard musikk. Må være sosial og fungere i gruppe med andre folk. Være villig til og kapabel til å lære nye tekniske ting som dataprogrammer og den slags. Utenom ålreit personlighet og potensiale til å være på radio, ser vi etter en person som ikke er redd for å stå for det kandidaten mener, samt at kandidaten gjerne har en bredde i smaken som utfyller det programmet ønsker å ha. Vi ønsker en kandidat som er engasjert og tar initiativ til nye ting og hjelper til med å videreutvikle programmet sammen med oss andre. At kandidaten liker å oppdage nye ting i metallverden er selvsagt også et stort pluss. All opplæring vil foregå innad i programmet, så tidligere erfaring er ikke nødvendig å ha. Vi gleder oss til å møte deg!

  • FEBER:
    FEBER ser etter ny radiojournalist! Bli med å krangle over hvilken rapper som har best delivery. Diskuter hvem den beste rap- og rnb-artisten er i dag. Skryt av den sykt fete konserten du var på. Hold deg oppdatert på både norsk og internasjonal hiphop og rnb. Bli med på å oppleve hiphopmiljøet i byen på nært hold. Stort pluss om du er interessert i klipping av lyd og bilde.

  • Listverket:
    Er du en gutt, jente eller noe midt i mellom som bare elsker å mekke, flikke og trikse med bilder og video? Er du i tillegg i overkant glad i din egen stemme? Hvis ikke kan du slutte å lese nå med én gang! Passer du derimot beskrivelsen på en prikk, eller i hvert fall omtrent, vil vi ha deg med i Listverket! Vi er et radioprogram som bruker en time i uka på å høre på, og snakke om det nyeste i musikkverden. Det vi kan om musikk, mangler vi derimot i some-promoterings-skills, og trenger derfor deg til å fylle vårt lille kunnskapshull!

  • PostBluesKollektivet:
    Har du interesse for rock i bred forstand? Liker du å gå på konserter og prate om musikk? PBK er Radio Revolts pop-og rock program, og leter etter en ny radiojournalist. En gang i uka prater vi på radio hva som rører seg i musikkverden, og spiller musikk fra små og store helter: Blur, Unknown Mortal Orchestra, Fleet Foxes, Brian Jonestown Massacre osv. Du trenger ingen forkunnskaper om radio.

  • Påtirshda:
    Påtirshda tar for seg aktuell- og uaktuell jazzmusikk. Nytt og gammelt, fint og stygt, vi snakker om det hver torsdag kl.16! Vi ser etter en person med et brennende engasjement for enkelte stilarter innenfor jazzen. Vi ønsker en som er omgjengelig, sosial, vel-temperert, velstelt, liker kjappe licks, synth og kan lage kake.

  • Sagtann:
    Vi søker to studenter som er hypp på å ha det koselig og fett på radio! Engasjement og nysgjerrighet innenfor elektronisk musikk står høyere enn kompetanse. Vervet innebærer først og fremst å være radiovert på programmet og drifte dette (på sosiale medier og nettsidene til Radio Revolt). Du blir en del av musikkredaksjonen til Studentmediene som gir gode muligheter til å drive annen musikkjournalistikk, som å skrive anmeldelser av konserter og album. En DJ-gig i ny og ne kan komme som en innmari gøy bonus. Bli med på å forme Sagtann!

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler