Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiojournalist i Radio Revolt - Kultur

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Vanskelig å holde kjeft? Bli med og snakk høl i huet på folk – på DAB!

Studentradioen i Trondheim er Norges eldste studentradio, og vi tar opp nye journalister. I Radio Revolt får du muligheten til å lage god gammeldags radio, gjøre alternativ journalistikk for våre nettsider, og være med på liveopptredener og DJ-aftener. Eller kanskje du har en enda bedre idé?

Radio Revolt lyser nå ut verv i flere av programmene sine. Send oss en søknad og fortell oss hvilke programmer du kunne tenke å engasjere deg i.

Kultur

Er du interessert i film, bøker, teater, konserter eller samfunnsrelaterte spørsmål? Da er kulturseksjonen noe for deg! Her foregår det livlige samtaler om alt fra Hamsun til sex.

  • Nesten Helg:
    Nesten Helg er Radio Revolts helgemagasin! Vi intervjuer spennende gjester - forfattere, skuespillere, artister, hvem som helst. Bli med å vise frem helgas viktigste happenings og ukas studentnytt for studentene i byen.

  • Bokbaren:
    Bokbaren er et avslappa litteraturmagasin som bestreber seg på å formidle aktuell og relevant litteratur på en interessant og tilgjengelig måte. Dette gjør vi gjennom å holde oss oppdatert på, og lese, ny og vesentlig litteratur, invitere relevante gjester, gjøre intervjuer med aktuelle forfattere og andre stemmer, samt holde gode diskusjoner for refleksjon og ettertanke i studio. Hver uke velger vi oss et tema eller en forfatter, og belyser dette/denne.

  • Millenium:
    Millenium inviterer ulike gjester for å diskutere ytre og indre påvirkninger av våre personligheter, og hvordan vi ser på oss selv etter millenniumsskiftet. Vi søker nå deg som er nysgjerrig på mennesket og samfunnet i dag. Har du humor og meninger, er glad i debatter og diskusjoner, og er en kreativ person? I så fall ønsker vi deg til å bli med å skape et produkt som tilfredsstiller lytterne våre.

Kom gjerne på intervju selv om du ikke vet helt hva du vil mest - kanskje du har en helt annen idé?

Mer info om Radio Revolt og programmene finner du på radiorevolt.no. Er det noe mer du lurer på, så ta gjerne kontakt med ansvarlig redaktør Håkon Pedersen (ansvarligredaktor@studentmediene.no), 98 86 80 07. Eller radioredaktør Peter Wallumrød (radioredaktor@studentmediene.no), 482 48 787.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler