Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Dette vervet tilhører et lukket opptak, det vil si et opptak som enten er gammelt eller som ikke er åpnet ennå.

Radiojournalist i Radio Revolt - Underholdning

Verv som Gjengmedlem
Dette er en indikasjon på hvor mye arbeid vervet innebærer. Et gjengmedlem forventes å jobbe omtrent 10 timer i uken, funksjonærer omtrent 20 timer. Til gjengjeld har funksjonærer har noen flere goder enn gjengmedlemmer.
hos Studentmediene
Studentmediene (SM)

Vanskelig å holde kjeft? Bli med og snakk høl i huet på folk – på DAB!

Studentradioen i Trondheim er Norges eldste studentradio, og vi tar opp nye journalister. I Radio Revolt får du muligheten til å lage god gammeldags radio, gjøre alternativ journalistikk for våre nettsider, og være med på liveopptredener og DJ-aftener. Eller kanskje du har en enda bedre idé?

Radio Revolt lyser nå ut verv i flere av programmene sine. Send oss en søknad og fortell oss hvilke programmer du kunne tenke å engasjere deg i.

Underholdning

Er du morsom, kreativ og engasjert? Da burde du søke underholdning! Du kan søke uansett, men det hjelper å ha ihvertfall én av egenskapene. Vi kan tilby en mulighet til å utfolde seg kreativt og få din stemme hørt (bokstavelig talt). I tillegg er vi en bra gjeng, den beste faktisk. Så søk hit! Skriv en kort søknad med litt info om deg og hvorfor du vil søke hit så sees vi på intervju.

  • Rødmaling:
    Rødmaling er programmet om studentbyen Trondheim. Vi har som misjon å oppdage morsomme og spennende sider ved byen og studenttilværelsen. Er du utadvendt, morsom og ønsker å bli bedre kjent med Trondheim? Da vil vi gjerne ta deg inn på intervju! Du må ikke ha noen tidligere erfaring med radio, så lenge du er villig til å lære nye ting. Bare skriv at du ønsker å være med i programmet i søknaden.

  • Uillustrert Vitenskap:
    Uillustrert Vitenskap er et populærvitenskapelig program som tar opp alt fra verdensrommet til mikroorganismer til psykologi. Som radioprater her får du både sjansen til å lage preproduserte saker om et tema, samt prate om det live i studio. Uillustrert Vitenskap har flere tusen lyttere på podcast, og har vært på topplister på iTunes. Og nå vil vi gjerne ha deg med på laget!

Kom gjerne på intervju selv om du ikke vet helt hva du vil mest - kanskje du har en helt annen idé?

Mer info om Radio Revolt og programmene finner du på radiorevolt.no. Er det noe mer du lurer på, så ta gjerne kontakt med ansvarlig redaktør Håkon Pedersen (ansvarligredaktor@studentmediene.no), 98 86 80 07. Eller radioredaktør Peter Wallumrød (radioredaktor@studentmediene.no), 482 48 787.

Søk på dette vervet

Klar til å søke?

Skriv litt om deg selv, din motivasjon for å søke og dine kvalifikasjoner for vervet. Du trenger ikke legge inn full CV og referanser - en kort tekst er nok. Vi gleder oss til å høre fra deg! Etter at du er registrert som søker, kan du logge inn for å se status på dine søknader. Hvis du har søkt flere verv, må du også prioritere hvilket du ønsker mest. Du vil kun få tilbud om ett verv.

Du må registrere deg før du kan søke!

Sponsorer
Festivaler