Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern

Daglighallen


Foto: foto.samfundet.no

Stedet for kvalitetsøl til Trondhjems studenter!

Åpningstider

Daglighallen Pub er Samfundets brune skjenkestue. Den ligger nord i Daglighallen innenfor bakdøra til Samfundet, derav navnet. Puben er åpen hver eneste dag semesteret gjennom og her vises det du trenger å se av fotballkamper. Dette inkluderer Premier League og Champions League, samt Tippeligaen og FA-cupen på tre skjermer i lokalet. Daglighallen er også åpen utenom resten av Samfundets åpningstider for å vise fotballkamper av spesiell interesse.
I helgene dyrkes den gode pubkulturen: God musikk, stolte bartendere og god lesk fra mange forskjellige flasker og fat. Daglighallen har et av byens beste utvalg av øl. Det er også mulig å nyte mat og drikke fra Edgar og Lyche i Daglighallen.

*Når vi viser fotballkamper som starter før åpning (f. eks. lørdager 13:30 /søndager 13:45), åpner baren til kampstart og salget åpner til normert tid. Følg med på samfundet.no/arrangement, Facebook eller tavla utenfor Puben for oppdatert visningsinformasjon. Benytt bakdøra for å komme inn i lokalet.

Daglighallen mikrobryggeri

Daglighallen ble bygget om til pub sommeren 1997, og ble sist pusset opp i 2013. Vi har gleden av å tilby Norsk mikro-øl fra fat, og vi vil ha to forskjellige varianter inne til enhver tid. Med dette har vi til sammen 8 varianter øl på tapp i Daglighallen, i tillegg til vårt brede flaskeøl-utvalg, som ligger på mellom 40 og 60 varianter. Vi kan også by på mineralvann og alkoholfritt øl. Ta turen innom for å finne din favoritt!

Den 5. september 2014 lanserte vi vårt eget bryggeri, nemlig Daglighallen Mirkobryggeri. Dette var en viktig milepæl for Studentersamfundet. Bryggeriet ble opprettet i forbindelse med UKA-13. Bryggmesteren vår heter Ulrik Bjerkeli, en koselig type med langt hår og skjegg, som bruker mer tid på mesking og gjæring enn studier.

Tidligere foregikk det hjemmebrygging i begrenset skala. Etterhvert som salget økte i takt med interessen, ble det vedtatt å utvide bryggeriet. Det ble kjøpt inn utstyr, pusset opp et rom, og Daglighallen Mikrobryggeri fungerer dermed som et profesjonelt bryggeri.

Fakta
Etasje 2 (se oversiktskart)
Tilpasset funksjonshemmede Ja
Siste oppusning 2013
Ansvarlig gjeng Kafé- og Serveringsgjengen
Sponsorer
Festivaler