Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern

Kafé- og Serveringsgjengen

Kafé- og serveringsgjengen er en gjeng på omlag 300 studenter som drifter kafeen Edgar, restauranten Lyche og alle de andre barene. Vi serverer deg alt fra fancy kaffelatte, cocktails og eplemost, til den beste burgeren i byen.

I Edgar har vi vaffelmandag, tirsdagsquiz, LilleLørdag Live og Edgar Sessions. Vi holder åpent hver dag – kom og besøk oss, da vel!

Bak baren i Lyche finner du en hyggelig gjeng med frivillige Barservitører. Skulle du lure på hva du skal spise eller drikke er vi lette å spørre. Ellers er vi glad i sene kvelder og høyt tempo.

Daglighallen Bar & Mikrobryggeri består av en bargjeng og en bryggjeng. Bargjengen står for drift av barene, mens bryggeriet brygger håndverksøl til flere av Samfundets barer og spisesteder.
Vi er stolte av produktet vårt og ønsker å dele ølgelde med så mange som mulig.

I ginbaren Strossa har vi shuffleboard, biljard og brettspill. Vi holder åpent på onsdager, fredager og lørdager.

På Selskapssiden kan du nyte våre egenkomponerte cocktails mens du hører på rolig loungemusikk. Vi holder åpent på torsdager, fredager og lørdager.

Lyche kjøkken er et restaurantkjøkken drevet av frivillige amatører som lager hjemmelaget mat på et profesjonelt nivå med gode råvarer. Her finner du masse god stemning samt de beste sangstemmene.

Arrangement drifter barene på huset i ukedagene, du møter oss bak baren på eksterne og interne arrangementer.

Kontakt: Sebastian Småland

Telefon: 467 81 260

E-post: ksg-gjengsjef@samfundet.no

Hjemmeside: http://ksg.samfundet.no

Sponsorer
Festivaler