Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 23. February
Time 22:00 - 00:00
Ticket 300,- / 400,-
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Tøyen Holding // Storsalen

After a short time, Tøyen Holding has gained status as one of the pioneers in the Norwegian hip-hop scene in the last decade. The playfulness combined with lyrics that make every hip-hop enthusiast grimace is now coming to Samfundet.

Fredfades og Mest Seff har sammen skapt tre album som med humor, politisk ukorrekthet og utallige ordspill og referanser skaper det analoge, 90-talls inspirerte og kritikerroste universet Tøyen Holding. Som en del av det Oslo-baserte musikkollektivet Mutual Intentions, jobber de tett med visuelle kunstnere og musikere som Ivan Ave, SRAW og Yogisoul.

Med sin bakgrunn fra hiphop-miljøet har Fredfades utviklet seg til å bli en dyktig DJ og produsent. Som produsent for Tøyen Holding finner han inspirasjon fra soul, jazz og gammel 90-tallshiphop, og produserer alt av lydspor i tillegg til å rappe. Mest Seff, som forøvrig er et fornorsket scenenavn fra en av hans inspirasjonskilder Mos Def, har bakgrunn fra både rapping med Vincent Dery på fritidsklubber tidlig 2000-tallet, og kunst og tekstforfatting på Kunsthøgskolen i Oslo. Det er ingen tilfeldighet at de sammen med de analoge og sample-baserte lydsporene skaper kunst av beste kaliber til det stadig voksende publikumet deres.

Storsalen på Samfundet blir nå en del av rekka over de få stedene Tøyen Holding spiller og viser at de er den friske pusten inn i norsk hiphop vi alle trengte.

--

Billetter slippes fredag 10. november 12:00!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals