Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 23. februar
Tid 22.00 - 00.00
Billett 300,- / 400,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Tøyen Holding // Storsalen

Etter kort tid har Tøyen Holding fått status som en av pionerene i den norske hiphop-scenen det siste tiåret. Lekenheten kombinert med tekster som får enhver hiphop entusiast til å flekke grimaser inntar nå Samfundet.

Fredfades og Mest Seff har sammen skapt tre album som med humor, politisk ukorrekthet og utallige ordspill og referanser skaper det analoge, 90-talls inspirerte og kritikerroste universet Tøyen Holding. Som en del av det Oslo-baserte musikkollektivet Mutual Intentions, jobber de tett med visuelle kunstnere og musikere som Ivan Ave, SRAW og Yogisoul.

Med sin bakgrunn fra hiphop-miljøet har Fredfades utviklet seg til å bli en dyktig DJ og produsent. Som produsent for Tøyen Holding finner han inspirasjon fra soul, jazz og gammel 90-tallshiphop, og produserer alt av lydspor i tillegg til å rappe. Mest Seff, som forøvrig er et fornorsket scenenavn fra en av hans inspirasjonskilder Mos Def, har bakgrunn fra både rapping med Vincent Dery på fritidsklubber tidlig 2000-tallet, og kunst og tekstforfatting på Kunsthøgskolen i Oslo. Det er ingen tilfeldighet at de sammen med de analoge og sample-baserte lydsporene skaper kunst av beste kaliber til det stadig voksende publikumet deres.

Storsalen på Samfundet blir nå en del av rekka over de få stedene Tøyen Holding spiller og viser at de er den friske pusten inn i norsk hiphop vi alle trengte.

--

Billetter slippes fredag 10. november 12:00!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler