Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Styret
Styret
Date 31. May 2020
Time 11:00 - 23:59
Ticket Free entrance
Age limit No age limit

Vil du ha en bit av Storsalsduken?

Har du lyst til å eie en del av duken i Storsalen?

Rett før påsken 2020, sa duken som har hengt i taket i Storsalen i over 90 år takk for seg. Strieduken er original fra da huset ble bygget i 1929, og har holdt ut gjennom mangfoldige generasjoner med studenter. Det er nesten umulig å se for seg alt den duken har sett, fra svette konserter til dramatiske samfundsmøter.

Nå har du muligheten til å få med deg en liten del av denne historien hjem. Og samtidig støtte Samfundet når vi skal gå til innkjøp av flunkende ny duk til storsalen.

Vi ønsker å gi gamle og nye medlemmer muligheten til å støtte Samfundet i innkjøp av ny duk, og har derfor opprettet et vippsnummer som du kan vippse et valgfritt beløp til. Hvis du er blant de som har vippset mest til spleiselaget vil vi som takk sende deg en innrammet bit av den nostalgiske duken som har vært i bruk i nærmere 91 år.

Derfor har vi laget en donasjonaksjon! Du kan vippse valgfri sum til 601957, så sender vi ut deler av storsalsduken til de som sponser mest! Aksjonen pågår frem til 31. mai 23:59.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals