Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 31. mai 2020
Tid 11.00 - 23.59
Billett Gratis inngang
Aldersgrense Ingen aldersgrense

Vil du ha en bit av Storsalsduken?

Har du lyst til å eie en del av duken i Storsalen?

Rett før påsken 2020, sa duken som har hengt i taket i Storsalen i over 90 år takk for seg. Strieduken er original fra da huset ble bygget i 1929, og har holdt ut gjennom mangfoldige generasjoner med studenter. Det er nesten umulig å se for seg alt den duken har sett, fra svette konserter til dramatiske samfundsmøter.

Nå har du muligheten til å få med deg en liten del av denne historien hjem. Og samtidig støtte Samfundet når vi skal gå til innkjøp av flunkende ny duk til storsalen.

Vi ønsker å gi gamle og nye medlemmer muligheten til å støtte Samfundet i innkjøp av ny duk, og har derfor opprettet et vippsnummer som du kan vippse et valgfritt beløp til. Hvis du er blant de som har vippset mest til spleiselaget vil vi som takk sende deg en innrammet bit av den nostalgiske duken som har vært i bruk i nærmere 91 år.

Derfor har vi laget en donasjonaksjon! Du kan vippse valgfri sum til 601957, så sender vi ut deler av storsalsduken til de som sponser mest! Send også med kontaktinformasjon. Aksjonen pågår frem til 31. mai 23:59.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler