Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 26. January 2018
Time 22:00 - 00:00
Ticket 190,- / 240,-
Age limit 18 years

Jonas Alaska

Jonas Alaska står bak noen av de mest rørende tekstene i nyere norsk musikkhistorie. Nå har han sluppet sitt fjerde album "Fear Is A Demon" og på nyåret kommer han til oss i Storsalen!

Alaska står bak noen av de mest rørende tekstene i nyere norsk musikkhistorie. Og det er denne evnen til å fortelle historier så vi ser dem med våre egne øyne som har skaffet ham et stort og trofast publikum. Ikke bare her til lands, men også i Europa, der han har turnert i både Sverige, Danmark, Tyskland og England.

Flere låter fra albumet er allerede sluppet, og er noen av de vakreste låtene vi har hørt fra Alaska så langt i karrieren.

Kjærlighetserklæringer til både kjæresten (Love You Right), hjembygda Åmli (The Moon & The Steeple) og til David Bowie (Diamond In The Shadow), som ble sluppet i dag er å finne der du streamer musikk.

Alaska har skapt magiske øyeblikk for publikum i inn- og utland siden han debuterte som artist, og på nyåret legger han igjen ut på turné med nye låter og gamle klassikere.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals