Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 26. januar 2018
Tid 22.00 - 00.00
Billett 190,- / 240,-
Aldersgrense 18 år

Jonas Alaska

Jonas Alaska står bak noen av de mest rørende tekstene i nyere norsk musikkhistorie. Nå har han sluppet sitt fjerde album "Fear Is A Demon" og på nyåret kommer han til oss i Storsalen!

Alaska står bak noen av de mest rørende tekstene i nyere norsk musikkhistorie. Og det er denne evnen til å fortelle historier så vi ser dem med våre egne øyne som har skaffet ham et stort og trofast publikum. Ikke bare her til lands, men også i Europa, der han har turnert i både Sverige, Danmark, Tyskland og England.

Flere låter fra albumet er allerede sluppet, og er noen av de vakreste låtene vi har hørt fra Alaska så langt i karrieren.

Kjærlighetserklæringer til både kjæresten (Love You Right), hjembygda Åmli (The Moon & The Steeple) og til David Bowie (Diamond In The Shadow), som ble sluppet i dag er å finne der du streamer musikk.

Alaska har skapt magiske øyeblikk for publikum i inn- og utland siden han debuterte som artist, og på nyåret legger han igjen ut på turné med nye låter og gamle klassikere.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler