Lokale | Klubben |
Arrangør | Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
|
Dato | 28. oktober 2014 |
Tid | 19.00 - 21.00 |
Billett | Billett inkludert i inngang |
Aldersgrense | 18 år |
Excenteraften: Mer kål, mindre jål
Er du lei av det triste og kjedelige studentkostholdet? Trenger du inspirasjon på matfronten eller vil du generelt bare smake på sunn og god mat?
Denne dagen er vi så heldig å få besøk av matgründerne Per Viderup og Richard Nystad. Dette er mannfolka bak sunnhetskonseptet Hagen og Persilleriet i Trondheim. De har reist over hele Norge og servert sin sunne matfilosofi i form av foredrag, matkurs og smakfulle "kubber" til tusener av mennesker på festivaler som Øya, Hove, Pstereo, Hafslundmiljøfestival, Grønn Hverdag, Trøndersk Matfestival og Bondens Marked. De har også gitt ut kokeboken Mer kål, Mindre Jål.
Per og Richard skal denne kvelden både demonstrere og inspirere dere til hvordan dere kan lage sunn, enkel og billig mat som får både kontoen og magesekken til å smile. Det vil også bli delt ut smaksprøver. Hvem kan si nei takk til det?
Arrangementet er gratis
Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.