Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 22. august
Tid 21.00 - 22.00
Billett 310,- / 410,-
Aldersgrense 18 år

Henrik Fladseth

Klar for et show som setter lavkulturen på tronen? Henrik Fladseth tar scenen i Storsalen med et stand-up show som garantert får deg til å le så tårene triller! Ingen bærende tematikk, bare reinspikka kødd og kanskje til og med en trist historie på krakk. Dette er lavkultur på sitt høyeste nivå - så hva venter du på? Grip sjansen før billettene forsvinner som en god punchline!

Jeg, Henrik Fladseth, prøver med denne teksten å få nettopp DEG til å kjøpe billett til mitt nye standup show - Lavkultur.

Ja, for stand up blir ofte kalt lavkultur. Med rette vil jeg si. Det er bare å eie det begrepet.

For meg er stand up en måte å leve livet mitt på. Det er en kontinuerlig og evig prosess. På den scenen trenger jeg ikke si noe viktig og det må ikke være så smart. Det kan være det, men det er ikke et absolutt krav. Så lenge det er morsomt er det greit. Showet mitt er stand up i sin pureste form. Kun en mann som forteller vitser og historier.

Det blir ingen bærende tematikk, svært lite såkalt rød tråd, nesten utelukkende reinspikka kødd og kanskje en trist historie fortalt på krakk (men kan ikke love noe der).

Hvis dette er lavkultur, lever jeg godt med det!

Selv mener jeg dette showet begynner å bli veldig gøy, har vi en avtale?

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler