Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Skala
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 8. februar 2025
Tid 20.00 - 21.00
Billett 220,- / 280,-
Aldersgrense 18 år

Zupermaria

🎤🌟 Endelig tar Zupermaria musikken fra øretelefonene og ut på veien! 🌟🎤 Spre budskapet - bergensartisten med den fengende popen er klar til å riste opp scenen med sin aller første turné i februar! Fra hits som fikk oss til å danse på stuegulvet til låter som tok oss med på en følelsesmessig reise, er det på tide å oppleve Zupermaria live! Hold deg oppdatert, for denne konsertopplevelsen vil du ikke gå glipp av 🎶✨

Zupermaria har de siste par årene gitt oss solide og fengslende låter i et høyt tempo, men har fortsatt til gode å ta musikken ut på veien. Nå er hun endelig klar, og legger i februar ut på sin aller første turné.

Artisten gjorde sin entré i 2020 med albumet Ka har du gjort nå, Maria. Albumet var lyden av et rastløst og upolert stjerneskudd, som evnet å balansere sin lekne morsmålspop kløktig mellom det sårbare og det dansbare.

Siden har bergensartisten utgitt en rekke singler, hatt 17 listeplasseringer på nasjonal radio, blitt nominert til P3 Gull og spilt festivalkonserter til sekser på terningen.

Etter den hektiske inntredenen tok hun seg i fjor et ørlite steg tilbake for å jobbe med ny musikk. I prosessen har hun skrapt dypere under overflaten enn før, og skrevet låter som slipper lytteren flere hakk mer innpå personen bak det lite selvhøytidelige artistnavnet.

Nå girer Zupermaria opp igjen. I høst kommer endelig hennes etterlengtede andrealbum, før hun neste år tar sitt første ordentlige steg ut på konsertscenene.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler