Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 7. september
Tid 22.00 - 23.00
Billett 270,- / 370,-
Aldersgrense 18 år

Hagle

Opplev Hagle: Norges storsjarmører fra Bøgda live i Storsalen! Med sin unike blanding av country-rap og lokal koloritt har dette Indre Østfold-bandet fanget hjertene til både streaming-publikum og konsertgjengere over hele landet. Bli med på en uforglemmelig kveld med smittende musikk og fantastisk stemning!

Indre Østfold-bandet Hagle har de siste årene etablert seg i toppsjiktet av norske artister når det kommer til streaming og konsertopptredener, med sin gledesspredende country-rap, som handler om rånemiljøet og den lokale bygdekulturen der de vokste opp.

Med over 150 millioner streams, utallige TV-opptredener, avslutningsshowet på VG-lista og hyppige avspillinger på radio, er det nesten umulig å ikke legge merke Hagle i den norske offentligheten om dagen.

Deres særegne blanding av banjo, fele, trekkspill og rap har blitt omfavnet av hele nasjonen og alle bandets singler har toppet listene på Spotify. Bandets to første singler ble plukket opp av NRK-serien Rådebank, og deres femte låt «Bøgda» suste opp på 5.plass på Spotify topp 50. Gled deg til konsert med storsjarmørene fra Bøgda!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler