Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 6. september
Tid 22.00 - 00.00
Billett 300,- / 450,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Tjuvjakt (SE)

Det svenske hiphop-kollektivet Tjuvjakt kommer endelig tilbake til Norge! Med nytt album i bagasjen er gutta klare for en skikkelig fest i Trondheim på Samfundet!

Tjuvjakt ble startet i 2012 og består i dag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd og Fredrik "Woodz" Eriksson. Med fem album, to mixtaper, en EP og flere anerkjennelser som GAFFA-prisen for «Årets Gjennombrudd», flere nominasjoner til P3 Guld og Grammis, har Tjuvjakt fått en fortjent plass i hjerter både i Sverige og her i Norge.

Sist Tjuvjakt besøkte Norge var i 2016. I 2023 feiret bandet ti år sammen og dette ble markert med to albumutgivelser - det hyllede albumet "Lov å leve" og det nyeste, selvtitulerte albumet "Tjuvjakt" - en hyllest til gruppens røtter. Tjuvjakt viser nok en gang at sjangre og grenser er ment for å krysses og overskrides.

Nå står Norge for tur igjen! Vi gleder oss til å høre store hits som blant annet «Tandtråd» (2013), «Tårarna i halsen» (2017) og «Cornflakes i sängen» (2016). Bli med og opplev en av Sveriges største hiphop-grupper i Storsalen på Samfundet 6.september!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler