Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 6. September
Time 22:00 - 00:00
Ticket 300,- / 450,-
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Tjuvjakt (SE)

The Swedish hip-hop collective Tjuvjakt is finally coming back to Norway! With a new album in the bag, the guys are ready for a real party in Trondheim at Samfundet!

Tjuvjakt ble startet i 2012 og består i dag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd og Fredrik "Woodz" Eriksson. Med fem album, to mixtaper, en EP og flere anerkjennelser som GAFFA-prisen for «Årets Gjennombrudd», flere nominasjoner til P3 Guld og Grammis, har Tjuvjakt fått en fortjent plass i hjerter både i Sverige og her i Norge.

Sist Tjuvjakt besøkte Norge var i 2016. I 2023 feiret bandet ti år sammen og dette ble markert med to albumutgivelser - det hyllede albumet "Lov å leve" og det nyeste, selvtitulerte albumet "Tjuvjakt" - en hyllest til gruppens røtter. Tjuvjakt viser nok en gang at sjangre og grenser er ment for å krysses og overskrides.

Nå står Norge for tur igjen! Vi gleder oss til å høre store hits som blant annet «Tandtråd» (2013), «Tårarna i halsen» (2017) og «Cornflakes i sängen» (2016). Bli med og opplev en av Sveriges største hiphop-grupper i Storsalen på Samfundet 6.september!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals