Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 4. april
Tid 21.00 - 00.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Jazzfestival // Knaus

Vi inviterer til en eksperimentell og sjangerflytende Jazzfestival på Knaus!

Program

Tid Torsdag 4. april
21:00 Gromp
22:00 Bebusk
23:00 DOLKAR

Gromp

Gromp er en jazz fusion-kvartett fra UiA. Komposisjonene i Gromp baserer seg på eksperimentelle klanger, tunge riff og utvikling av sterke motiver. Den kreative utviklingen av motiver over tid er en av Gromps sterkeste egenskaper. Bandet rettferdiggjør temaene sine i en bred rekkevidde av landskap og uttrykk uten anstrengelse. Musikken er inspirert av lydlandskapet i nordisk jazz, smeltet sammen med elementer fra moderne jazz og prog-rock.
Gromp har én låt på programmet. Gromp sin musikk forteller en historie; fra begynnelse til slutt. En konsert med denne kvartetten er en sammenhengende, uavbrutt opplevelse av en episk historie fortalt gjennom musikken. Musikken er fortellende, leken, og rasende. Historien er dynamisk, kontemplerende og uttrykksfull.
Paul Aamodt Brandal - Tangenter & komponist
Øystein Stenersen Opdal - Gitar & komponist
Henrik Bakka - Bass
Torbjørn Kamfjord Eriksen - Trommer

Bebusk

En vridd, snudd og ny lyd i lufta. Bebusk henter elementer fra hele spekteret, enten det er selve atmosfæren, eller en klaskende hypnose. Med sin trofaste MacBook M1 Pro 14’’ 512GB ssd, 10-core CPU, gjenskaper han akustiske elementer gjennom et digitalt øye. På denne fremførelsen kan du forvente et mangfoldig lydbilde, og spennende dynamikk, kanskje. FØLG MEG PÅ INSTAGRAM !!!! bebusk!!!

DOLKAR

DOLKAR spiller gamle feleslåtter og folketoner fra Norge og Sverige, men i en jazzkvartett besetning med helt egne og nye arrangementer.

Bandet har et stort spenn på musikken fra helt stille myke tolkninger til store bråkete «rock'n'noll» -arrangementer, friimproviserte segmenter, alle med et sterkt preg av jazz tradisjonen.
De vektlegger improvisasjon og holder et lekent lett humør mens de fortsatt tar kildematerialet på alvor.

Elias Vistven - gitar
Alfred Wammer - trombone
Oskar Hvidsten - kontrabass
Ole Calmeyer - trommer

Doors 20:45

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler